Neuer: Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi felicitări lui Cristiano Ronaldo

Portarul Manuel Neuer a mulţumit tuturor celor care l-au votat pentru Balonul de Aur 2014 şi l-a felicitat pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo pentru câştigarea trofeului a treia oară în carieră.

169 afișări
Imaginea articolului Neuer: Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi felicitări lui Cristiano Ronaldo

Neuer: Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi felicitări lui Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"O seară minunată pentru fotbalul german. Ralf Kellermann şi Jogi Löw antrenorii anului, Nadine Kessler jucătoarea anului, eu în top trei. Mulţumesc celor care m-au votat şi felicitări câştigătorului, Cristiano", a scris Neuer pe Twitter, după gala FIFA de la Zurich.

Cristiano Ronaldo a câştigat, luni seară, pentru a doua oară consecutiv şi a treia oară în carieră Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich.

Portughezul i-a devansat pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi germanul Manuel Neuer (Bayern Munchen).

Ronaldo a obţinut 37,66 la sută din voturile selecţionerilor şi căpitanilor de echipe naţionale din întreaga lume. Cristiano Ronaldo a fost urmat de Lionel Messi, cu 15,76 la sută din voturi, şi Manuel Neuer, cu 15,72.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici