Neymar, aproape de un transfer la Real Madrid

Potrivit El Confidencial, Neymar şi conducerea echipei Real Madrid s-au aşezat de două ori la masa negocierilor. Prima întâlnire dintre cele două părţi a avut loc înainte de gala decernării Balonului de Aur, iar cea de-a doua s-a consumat chiar în seara evenimentului.

1433 afișări
Imaginea articolului Neymar, aproape de un transfer la Real Madrid

Neymar, aproape de un transfer la Real Madrid (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Situaţia lui Neymar este problematică pentru Barcelona. Contractul brazilianului cu catalanii expiră în 2018, dar formaţia de pe Camp Nou nu doreşte să-i prelungească înţelegerea. O eventuală prelungire ar însemna şi mărirea substanţială a salariului, iar Barcelona nu doreşte să facă o asemenea investiţie.

Presa engleză a notat în urmă cu câteva zile că Neymar ar putea ajunge la Manchester United, "diavolii" putând să-i ofere un salariu de 300.000 de lire sterline pe săptămână. El Confidencial informează că brazilianul ar putea rămâne în campionatul din Spania, Real Madrid fiind următoarea destinaţie.

Neymar câştigă 77.000 de lire sterline pe săptămână la Barcelona, însă o dată cu prelungirea contractului automat va cere şi o mărire a remuneraţiei. Clubul blaugrana nu doreşte să facă acest pas pentru a nu destabiliza bugetul echipei.

Barcelona a anunţat deja o investiţie de 600 de milioane de euro în modernizarea stadionului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici