Neymar îl consideră pe Ronaldo responsabil de dezvoltarea Ligii Arabe de Fotbal

  • Neymar este de părere că venirea lui Ronaldo în Arabia Saudită a setat un trend printre fotbalişti
  • Nume mari din fotbalul actual precum Benzema, Firimino sau Kante vor evolua în Saudi Pro League
  • Brazilianul laudă dedicarea portughezului deoarece a dus la dezvoltarea ligii
947 afișări
Imaginea articolului Neymar îl consideră pe Ronaldo responsabil de dezvoltarea Ligii Arabe de Fotbal

Sursa foto: Twitter

După ce a semnat marţi un contract valabil pe doi ani cu Al-Hilal, Neymar, în vârstă de 31 de ani, îl consideră responsabil pe Cristiano Ronaldo pentru dezvoltarea fotbalului din Arabia Saudită.

Ronaldo, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, s-a alăturat lui Al-Nassr în decembrie cu un contract de 2 ani şi jumătate, după plecarea sa cu scandal de la Manchester United.

"Cristiano Ronaldo a început totul şi toată lumea l-a numit 'nebun' pentru transferul în Arabia. Astăzi vezi că liga creşte din ce în ce mai mult şi asta datorită lui", a declarat Neymar în primul său interviu.

De la venirea lui Ronaldo, Saudi Pro League a investit peste 600 de milioane de euro pentru a atrage o mulţime de jucători şi antrenori de top de la cluburile europene.

"Este incitant, întâlnirea cu jucători de top la celelalte echipe te emoţionează şi te motivează să joci şi mai bine. Şi atunci când te confrunţi cu Ronaldo, Benzema sau Firmino, emoţia este şi mai mare", a conchis Neymar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici