Neymar, indisponibil pentru Brazilia - Elveţia şi incert pentru meciul cu Camerun

Publicaţia spaniolă Marca a informat vineri că Neymar nu va juca în meciul cu Elveţia, iar prezenţa sa în ultimul meci al grupei, cu Camerun, va depinde de faptul dacă Brazilia s-a calificat sau nu până atunci.

190 afișări
Imaginea articolului Neymar, indisponibil pentru Brazilia - Elveţia şi incert pentru meciul cu Camerun

Neymar a început cu ghinion participarea la Cupa Mondială. Starul al Braziliei s-a accidentat în meciul de debut din Qatar, în care a fost păzit cu seriozitate de jucătorii Serbiei, până la punctul în care a fost nevoit să ceară înlocuirea în repriza a doua.

Accidentat, o problemă la gleznă îl face să rateze al doilea meci din faza grupelor şi incert pentru al treilea.

Medicul echipei naţionale a Braziliei, Rodrigo Lesmar, a anunţat la finalul meciului cu sârbii că Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă. De asemenea, el a cerut calm, întrucât va fi nevoie de 24-48 de ore pentru a cunoaşte amploarea accidentării.

Persoane din cercurile apropiate jucătorului au declarat că este nevoie de timp pentru a înţelege situaţia, relatează Marca.

Pe de altă parte, Tite a ales să fie foarte optimist, asigurând că vedeta sa va continua la Doha. La fel ca şi coechipierii săi din zona mixtă, atât în public, cât şi neoficial. Deşi joi seară a început tratamentul, ziua de vineri se va dovedi a fi ziua cheie pentru a stabili care e cu adevărat problema.

După cum relatează Marca, Neymar nu va evolua în meciul de luni, de la ora 17:00, cu Elveţia. În timp ce evoluţia sa este monitorizată îndeaproape, se vehiculează şi ideea că el nu va juca în a treia etapă, împotriva Camerunului, vineri, de la ora 20:00, dacă nu este necesar din punct de vedere al calificării.

Surse apropiate lui Neymar, citate de aceaşi sursă, susţin că e exclus ca brazilianul să-şi ia adio de la turneu. Cu toate acestea, Tite are suficiente soluţii, Rodrygo Goes, Gabriel Jesus sau Antony fiind posibili înlocuitori, pe listă aflându-se şi Bruno Guimaraes sau Lucas Paqueta mutat în prima linie a atacului.

Vineri după-amiază, se aşteaptă ca staful tehnic al brazilionilor să comunice oficial starea lui Neymar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici