Neymar îşi schimbă sponsorul. Cu cine a semnat starul lui PSG

  • Neymar a încheiat contractul cu Nike după 15 ani
  • PSG a pierdut finala Champions League cu Bayern Munchen
  • Neymar are o avere de peste 150 de milioane de euro şi un salariu de 60 de milioane de euro pe an
932 afișări
Imaginea articolului Neymar îşi schimbă sponsorul. Cu cine a semnat starul lui PSG

Sursa foto: profimedia

Neymar a anunţat pe reţelele de socializare că semnat cu producătorul de echipament sportive Puma. După finala UEFA Champions League pierdută, suprstarul lui PSG încheiase colaborarea cu Nike. Neymar a primit de la Nike aproape 90 de milioane de euro în total. Nu se ştie încă suma pe care o va câştiga cel mai scump fotbalist din lume cu Puma.

Şi rivalii lui au contracte profitabile. Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au contracte pe viaţă cu Nike şi respective Adidas. Portughezul va câştiga 870 de milioane de euro din contractul său.

„Aceasta va fi povestea mea PUMA. Am crescut uitându-mă la videoclipuri cu mari legende ale fotbalului. Ei erau regii pe teren. Regii sportului meu. Exact asta am visat şi eu să devin. Vreau să o fac în felul meu. Vreau să aduc înapoi moştenirea pe care aceşti atleţi aucreat-o pe teren. Vreau ca un rege să domneacă pe teren din nou. Şi să inspire generaţii la fel cum m-a inspirit şi pe mine alt rege. Aceasta va fi istoria mea PUMA. Regele s-a întors.”, a transmis Neymar prin intermediul Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici