Neymar revine în Champions League pentru primul meci în noul format de 8

  • Neymar şi colegii săi se întorc în Champions League
  • Francezii joacă cu Atalanta în sferturi
  • Va fi primul meci de Champions League în format final 8.
264 afișări
Imaginea articolului Neymar revine în Champions League pentru primul meci în noul format de 8

Neymar revine în Champions League

Neymar şi colegii lui joacă primul meci în UEFA Champions League după 5 luni. Francezii dau piept cu italienii de la Atalanta în sferturile de finală ale competiţiei.

În faza optimilor, PSG a trecut de Borussia Dortmund cu scorul general de 3-2. De partea cealaltă, Atalanta s-a distrat cu Valencia, pe care au învins-o cu scorul de 8-4 la general.

Sfertul de finală dintre PSG şi Atalanta reprezintă primul meci de Champions League în noul format. Din cauza pandemiei de COVID-19, din faza sferturilor de finală din Champions League, echipele nu mai joacă tur-retur. În schimb, calificarea se dispută într-o singură manşă. Toate meciurile începând cu sferurile se vor disputa la Lisabona, pe Estadio da Luz.

Câştigătoarea dintre PSG şi Atalanta va juca în semifinale ori cu Atletico Madrid, ori cu RB Leipzig. Niciuna dintre cele 4 echipe nu a câştigat UEFA Champions League până în prezent.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici