Neymar şi Verratti, printre cele cinci vedete de la PSG puse să-şi caute echipă

Neymar şi Marco Verratti se numără printre cei cinci jucători cărora noul antrenor Luis Enrique le-a spus că pot pleca de la Paris Saint-Germain în această vară, conform presei franceze.

454 afișări
Imaginea articolului Neymar şi Verratti, printre cele cinci vedete de la PSG puse să-şi caute echipă

Sursa: Hepta/Mediafax Foto

Situaţia la PSG continuă să fie din ce în ce mai zbuciumată, ultima informaţie apărută de la clubul parsian este că noul antrenor Luis Enrique ar fi spus unui grup de cinci jucători că sunt liberi să caute echipă. Neymar, Verratti, Hugo Ekitike, Juan Bernat şi Renato Sanches au fost informaţi că nu mai sunt doriţi pe Parc des Princes.

Cei cinci au fost abesnţi de la antrenamente şi de la întâlnirea cu presa a clubului, atât marţi, cât şi miercuri, iar publicaţia franceză RMC Sport susţine că o întâlnire privată între Luis Enrique, directorul sportiv Luis Campos şi fiecare jucător în parte a dus la discuţii privind plecarea lor de la club.

Actuala campioană din Ligue 1 a rămas anul acesta fără serviciile lui Lionel Messi, iar situaţia lui Mbappe este din ce în ce mai complicată pe zi ce trece. Neymar ar fi anunţat deja clubul că vrea să plece, la începutul acestei săptămâni, şi se pare că sentimentul este reciproc.

Un grup de 15 jucători indezirabili - supranumit de presa franceză "echipa bombă" şi care îl include pe Mbappe - se antrenează deja departe de grupul primei echipe a lui PSG

Parizienii îşi încep campania 2023-24 cu o confruntare pe teren propriu împotriva lui Lorient pe Parc des Princes, sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici