Neymar va participa la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016

Căpitanul reprezentativei Braziliei, Neymar, va juca la turneul olimpic de fotbal de la Rio de Janeiro, din 2016, a anunţat, vineri, selecţionerul echipei braziliene Alexandre Gallo, citat de AFP.

109 afișări
Imaginea articolului Neymar va participa la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016

Neymar (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Voi convoca trei jucători de peste 23 de ani, de fapt doi, pentru că unul dintre ei este Neymar. Nu te poţi gândi la fotbalul brazilian fără a te gândi la vedeta acestuia", a explicat Gallo, într-un interviu pentru Arena Sport TV.

Alexandre Gallo anunţase încă din luna iulie, când a preluat funcţia de selecţioner, că Neymar va fi jucător de bază în echipa olimpică pentru 2016.

În 2016, atacantul Barcelonei va avea 24 de ani.

"Neymar este un jucător important. Este greu să te gândeşti la Argentina la JO fără Messi şi la Portugalia fără Cristiano Ronaldo. Neymar este un punct de referinţă pentru jucătorii noştri. Munceşte mult, ne iubeşte şi ne va ajuta mult", a adăugat Gallo.

Selecţionerul echipei olimpice a precizat că şi-a ales deja numărul 10, acesta urmând să fie mijlocaşul Barcelonei, Rafinha Alcantara, în vârstă de 21 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici