Nica: Sunt aici ca să ajut Cesena să se menţină în Serie A

Fotbalistul Constantin Nica, împrumutat de Atalanta Bergamo grupării Cesena, a declarat, miercuri, la prezentarea sa oficială la formaţia nou-promovată în Serie A, că vrea să ajute echipa să se menţină în primul eşalon şi ca el să joace cât mai mult.

39 afișări
Imaginea articolului Nica: Sunt aici ca să ajut Cesena să se menţină în Serie A

Nica: Sunt aici ca să ajut Cesena să se menţină în Serie A (Imagine: Shutterstock)

"Sunt aici pentru a ajuta echipa să se menţină în primul eşalon şi vreau să joc cât mai mult posibil pentru a mă afirma în Serie A. Sunt multe diferenţe între fotbalul din România şi cel italian. Aici se pune mai mult accent pe tactică şi jucătorii sunt mai puternici", a spus Nica, informează cesenacalcio.it.

El a precizat că atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti, Adrian Mutu, nu era în formă atunci când a jucat la Cesena (2011/2012). "El rămâne un mare jucător, dar atunci nu era în formă", a adăugat Nica.

Constantin Nica a fost împrumutat de Atalanta grupării Cesena în data de 11 iulie.

Nica, în vârstă de 21 de ani, a jucat şapte meciuri în sezonul trecut pentru Atalanta Bergamo.

Internaţionalul român a fost achiziţionat de Atalanta în vara anului trecut, de la Dinamo Bucureşti, pentru 1,6 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici