Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţia bunurilor clubului Unirea Urziceni

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a scos la licitaţie, joi, mai multe bunuri ale clubului Unirea Urziceni pentru datorii de 6,7 milioane lei rezultate din neplata TVA-ului, însă la prima înfăţişase nu s-a prezentat niciun cumpărător, preţurile de pornire urmând să scadă cu 25 la sută.

127 afișări
Imaginea articolului Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţia bunurilor clubului Unirea Urziceni

Niciun cumpărător nu s-a prezentat la licitaţia bunurilor clubului Unirea Urziceni (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Licitaţia de vânzare a bunurilor clubului de fotbal din liga I Unirea Urziceni sechestrate de fisc, organizată la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ialomiţa, nu a atras niciun ofertant, iar executorii au fixat o altă rundă de licitaţii, în data de 25 mai, când preţul de pornire va fi redus cu 25 la sută, potrivit legislaţiei în vigoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor DGFP Ialomiţa, în mare parte, bunurile sechestrate de fisc provin din activitatea fotbalistică, porţi, tabele de marcaj sau de arbitraj, turnicheţi, dar şi rafturi, dulapuri, sistem de sonorizare sau de supraveghere video, birouri şi un videoproiector.

"Am constatat că nu s-a înscris nimeni la această primă rundă de vânzare, iar noi am stabilit o nouă licitaţie în data de 25 mai, când preţurile produselor vor scădea cu 25 la sută, aşa cum prevede legea în astfel de cazuri. Poate atunci vom avea oferte pentru bunurile scoase la vânzare" a declarat Adrian Cârlan, executor fiscal la DGFP Ialomiţa.

Fosta campioană a României, deja retrogradată în liga secundă deşi întrecerea Ligii I nu s-a încheiat, este în pericol de desfiinţare, după ce în urmă cu două sezoane clubul a câştigat 18 milioane de euro de la UEFA, pentru parcursul din Liga Campionilor.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa a scos la licitaţie bunurile clubului de fotbal Unirea Urziceni după ce s-a stabilit că societatea are datorii la stat de 6,7 milioane lei din neplata TVA-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici