Niciun jucător de Fiorentina nu a ales numărul 10, purtat de Mutu

Tricoul cu numărul 10 pe care Adrian Mutu l-a purtat la Fiorentina din 2006 şi până la transferul la Cesena a rămas neatribuit, după ce niciun jucător al formaţiei viola nu l-a revendicat în momentul redistribuirii numerelor de pe tricouri, informează Corriere dello Sport.

107 afișări
Imaginea articolului Niciun jucător de Fiorentina nu a ales numărul 10, purtat de Mutu

Niciun jucător de Fiorentina nu a ales numărul 10, purtat de Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tricoul cu numărul 10 în fotbal, în general, şi la Fiorentina, în special, a avut întotdeauna o semnificaţie aparte. Şi totuşi, în acest moment echipa viola este descoperită: clubul a împărţit numerele de pe tricouri, iar numărul 10, pe care Mutu l-a avut din 2006 până în luna mai a acestui an şi care la Fiorentina a mai fost purtat de jucători precum De Sisti, Antognoni, Baggio, Rui Costa, a rămas vacant", scrie sursa citată.

Corriere dello Sport menţionează că atacantul Stevan Jovetici a ales să rămână cu tricoul cu numărul 8, noua achiziţie Houssine Kharja a optat pentru 13, Andrea Lazzari a ales tricoul cu numărul 21, iar Riccardo Montolivo a rămas în continuare cu tricoul cu numărul 18.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici