Nick Kyrgios este pe cale să iasă din clasamentul ATP pentru prima dată în cariera sa

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios este pe cale să iasă din clasamentul ATP pentru prima dată în cariera sa, după ce îşi va pierde punctele de la Japan Open, ultimele pe care le mai avea de apărat.

271 afișări
Imaginea articolului Nick Kyrgios este pe cale să iasă din clasamentul ATP pentru prima dată în cariera sa

Nick Kyrgios este pe cale să iasă din clasamentul ATP pentru prima dată în cariera sa

Săptămâna viitoare se va desfăşura evenimentul ATP de la Tokyo la care australianul nu va participa. Din această cauză, va pierde punctele de la ediţia de anul trecut. Este o veste proastă pentru Nick Kyrgios, care va dispărea din clasamentul ATP pentru prima dată în cariera sa.

În ciuda problemelor sale personale, Kyrgios a reuşit întotdeauna să păstreze cel puţin câteva puncte şi să rămână în clasamentul ATP.

În acest moment, el ocupă locul 470, cu 90 de puncte, pe care le va pierde după Openul Japoniei. După aceea, el va deveni neclasificat. Este o consecinţă a faptului că a jucat un singur meci în acest an din cauza accidentării la genunchi. Kyrgios s-a accidentat la începutul anului, înainte de Australian Open, şi nu a reuşit să se recupereze la timp.

A revenit la Stuttgart, înainte de Wimbledon, dar a pierdut imediat în primul tur.

Kyrgios a susţinut atunci că genunchiul său este în regulă şi că o accidentare la încheietura mâinii a fost motivul pentru care a lipsit de la Wimbledon. El s-a postat cu o orteză pe reţelele de socializare, când a început din nou procesul de recuperare.

De atunci, a fost activ doar pe reţelele sociale, neoferind indicii cu privire la momentul în care ar putea avea loc o revenire. O revenire preconizată de specialişti cel mai probabil pentru turneele din Australia, de la începutul anului viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici