Nick Kyrgios refuză provocarea de un milion de dolari a lui Bernard Tomic

Jucătorul australian de tenis Nick Kyrgios a refuzat provocarea de un milion de dolari din partea compatriotului său Bernard Tomic de a-şi rezolva diferendele pe teren, cei doi fiind protagoniştii unei dispute în contradictoriu pe reţelele de socializare.

403 afișări
Imaginea articolului Nick Kyrgios refuză provocarea de un milion de dolari a lui Bernard Tomic

Kyrgios l-a descris pe Tomic ca fiind cel mai detestat sportiv din Australia, când cei doi au schimbat replici pe Instagram, miercuri seară, pe tema „cine este cel mai bun jucător”.

Tomic, care a câştigat singura întâlnire din circuitul profesionist la Kooyong, în 2019, i-a returnat serviciul oferindu-se să pună la bătaie un milion de dolari pentru un meci direct.

„La sfârşitul zilei, vorbăria este ieftină", a declarat Tomic pentru Sydney Morning Herald. „Sunt gata să-l bat cu 2-0 oricând doriţi. Să pună banii la bătaie aşa cum vorbeşte.”

„Lăsaţi publicul să decidă cine este mai bun. Te voi învinge oriunde, în orice loc. Dacă nu, taci din gură şi întoarce-te să joci la dublu.

Te voi domina unu la unu", a adăugat Tomic.

„Ca să nu-mi găsesc scuze, voi juca cu tine chiar şi pe iarbă, oricând vrei tu. Ştii ceva? Hai să rezolvăm asta în ringul de box. Pune-ţi mănuşile, te voi domina şi acolo. Hai să vedem cine e mai bun o dată pentru totdeauna".

Kyrgios nu a exclus un meci de box într-o zi, dar a spus că numărul 418 mondial va trebui să muncească pentru a urca din nou în clasament pentru a intra pe teren cu el.

„Încă joc în circuit, fratele meu. Am peşti mai mari de prăjit", a spus numărul 76 mondial într-un videoclip pe Instagram. „Dacă vrei să joci cu mine şi vrei să pui lucrurile la punct, întoarce-te în vârful ierarhiei. Eu sunt aici, nu plec nicăieri".

Kyrgios a câştigat primul său titlu de dublu de Grand Slam la Australian Open în acest an şi a ajuns, de asemenea, în sferturile de finală la simplu la turneul de 8,5 milioane de dolari de la Indian Wells.

Tomic, care a ajuns în sferturile de finală de la Wimbledon în tinereţe, a pierdut recent în primul tur al unui turneu Challenger de 53.120 de dolari în Mexic, din al doilea eşalon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kyrgios,
tomic,
australia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici