Nicoară a semnat un contract valabil cinci ani cu CFR Cluj

Mijlocaşul echipei Victoria Brăneşti, Viorel Nicoară, a semnat un contract valabil cinci sezoane cu CFR Cluj, informează, luni, site-ul oficial al grupării clujene.

59 afișări
Imaginea articolului Nicoară a semnat un contract valabil cinci ani cu CFR Cluj

Nicoară a semnat un contract valabil cinci ani cu CFR Cluj (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Noua achiziţie a echipei CFR 1907 Cluj se numeşte Nicoară Viorel, care a activat până în prezent la Victoria Brăneşti. El a semnat pe 5 ani cu gruparea feroviară, urmând să plece cu echipa în cantonamentul din Antalya. Pe această cale îi urăm bun venit şi sperăm să cucerim un nou titlu de campioană împreună", menţionează sursa citată.

În vârstă de 23 de ani, Viorel Nicoară s-a format la clubul Unirea Urziceni, dar nu a apucat să evolueze pentru prima echipă a formaţiei ialomiţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici