Nicolae Badea de la Dinamo, convocat la DNA

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, s-a prezentat, marţi, la DNA, în legătură cu transferurile de jucători.

2 afișări
Imaginea articolului Nicolae Badea de la Dinamo, convocat la DNA

Nicolae Badea de la Dinamo, convocat la DNA

Nicolae Badea a fost audiat timp de două ore de procurorii anticorupţie, el părăsind sediul DNA în jurul orei 14.00. Badea a refuzat să dea detalii despre audierea sa.

Procurorii anticorupţie derulează o anchetă privind transferurile de jucători de fotbal din perioada 1990-2007. În acest dosar, anchetatorii trebuie să stabilească dacă sumele trecute în contractele de transfer ale fotbaliştilor, astfel cum au fost ele înregistrate la federaţii sau cluburi, sunt aceleaşi cu cele notate la cluburile străine.

În acest caz, procurorii i-au mai audiat pe Cristian Borcea - director general la FC Dinamo, Mihai Stoica - fostul manager general al FC Steaua şi actual preşedinte al clubului Unirea Urziceni, Gigi Becali - finanţatorul FC Steaua, George Copos - finanţatorul FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici