Nicolae Badea: Îi voi da acţiunile lui Negoiţă, nu mai am motivaţie să continui la Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, marţi, că îi va ceda acţiunile pe care le deţine omului de afaceri Ionuţ Negoiţă, precizând că nu mai are motivaţie să continue la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

360 afișări
Imaginea articolului Nicolae Badea: Îi voi da acţiunile lui Negoiţă, nu mai am motivaţie să continui la Dinamo

Nicolae Badea (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Am anunţat încă din toamnă faptul că vreau să plec de la Dinamo. Iar această dispoziţie a mai scăzut, a mai crescut de atunci şi până acum. Am toate motivele să nu mai rămân la Dinamo. Dar sunt motivele mele, nu le expun public. E problema voastră, a jurnaliştilor, să mă scanaţi şi să le aflaţi. Nu mai am motivaţie să continui la Dinamo. Îi voi da acţiunile mele domnului Negoiţă. I le cedez. Ştiu că va fi singur la club. A, dacă vor fi şi alţii lângă dânsul, aceia vor fi, probabil, în foaier. Este exclusă revenirea lui Cristi Borcea la Dinamo. El va rămâne unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai clubului, nimic altceva. Chestiunile medicale au fost în toamnă, nu mai sunt de actualitate şi nu au fost în măsură să mă scoată din circuit", a declarat Badea pentru sport24h.ro.

La finalul anului trecut, Ionuţ Negoiţă le-a propus celorlalţi doi acţionari dinamovişti, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, un plan de redresare a clubului, prin care el să investească o sumă de bani mai mare, devenind în schimb acţionar majoritar la FC Dinamo.

Dragoş Săvulescu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte delegat al lui Dinamo şi a renunţat la cota sa de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo. Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă deţin şi ei câte 30 la sută din acţiuni, în timp ce 10 procente aparţin FC Dinamo, adică vechea societate care a administrat clubul.

La începutul lunii august 2012, omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat, pentru o sumă de "câteva milioane" de euro, un pachet de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo, rămase în proprietatea lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu după retragerea lui Cristian Borcea din rândul acţionarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici