Nicolae Dică: Acum nu mai critică nimeni că Pancu e antrenor, iar tehnicianul de la CFR nu are licenţă Pro

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, deşi situaţia este similară cu cea a lui Mirel Rădoi, nimeni nu îl critică pe noul antrenor al FC Voluntari, Daniel Pancu, şi nici pe Francisc Dican de la CFR Cluj pentru că nu deţin licenţa Pro.

405 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: Acum nu mai critică nimeni că Pancu e antrenor, iar tehnicianul de la CFR nu are licenţă Pro

Nicolae Dică: Acum nu mai critică nimeni că Pancu e antrenor, iar tehnicianul de la CFR nu are licenţă Pro (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Acum nu mai critică nimeni, au criticat toţi când a fost vorba de Mirel Rădoi şi de Steaua. La CFR Cluj nu critică nimeni că antrenorul principal nu are licenţă Pro. Sau că la alte cluburi directorii sportivi se ridică de pe bancă şi dau indicaţii. Dar nu e o problemă, pentru că noi formăm o echipă puternică. Şi chiar dacă suntem tineri şi la început de drum, ne bucurăm că ni s-a dat şansa asta să antrenăm Steaua", a spus Dică.

El a menţionat că nu se aştepta ca Daniel Pancu să devină antrenor pentru că încă nu şi-a încheiat cariera de jucător. "Nu mă aşteptam ca Pancu să devină antrenor, pentru că este încă jucător. Dar dacă ţinem cont de vârstă, el este mai mare decât mine cu vreo trei ani şi eu am ales meseria de antrenor înaintea lui. Dar e decizia lui, el ştie mai bine ce are de făcut. Pancu normal că o să îi motiveze. Orice antrenor încearcă să îşi motiveze jucătorii să dea totul, nu numai în faţa Stelei, ci în fiecare meci", a adăugat Dică.

Secundul a precizat că Steaua este pregătită să câştige partida cu FC Voluntari de duminică chiar dacă adversarii şi-au schimbat conducerea tehnică. "Suntem pregătiţi să câştigăm pentru că suntem pe o linie bună. Vom întâlni o echipă cu jucători cu mare experienţă în Liga I care au jucat la cluburi mari din România. Iar acum, după schimbarea antrenorului, vor avea o altă atitudine", a menţionat tehicianul.

Steaua va putea urca pe primul loc al clasamentului Ligii I peste două-trei etape, este de părere antrenorul secund. "Încet-încet se pare că jucătorii încep să arate pe teren lucrurile pe care noi le pregătim la antrenamente. Obiectivul nostru principal acum este să ajungem pe primul loc. Acum suntem pe locul trei în Liga I, dar eu zic că avem un program bun în continuare şi în două-trei etape cred că putem ajunge pe primul loc dacă celelalte echipe se vor încurca. Practic, dacă noi câştigam meciul de la Timişoara acum eram pe primul loc", a explicat Dică.

Gregory Tade este afectat de faptul că nu marchează, dar Dică susţine că staful tehnic are în continuare încredere în acesta. "Nu ştiu nimic despre o ofertă a celor de la CFR Cluj de a-l lua înapoi pe Tade. Tade este acum aici, vom vedea ce se va întâmpla în iarnă. El de câte ori a fost nevoie a intrat pe teren şi a dat totul. E normal ca atacant, atunci când nu marchezi, te consumi în sinea ta. Practic un atacant ar trebui să marcheze dacă nu la fiecare meci, atunci măcar o dată la două jocuri. Noi îl aşteptăm pe Tade să marcheze cât mai repede. El îşi dă viaţa pe teren, dar îi lipseşte golul. Am avut şi eu în cariera mea perioade de 7-8 meciuri consecutive în care nu am marcat, deci e normal să se mai întâmple", a mai afirmat Dică.

Echipa Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 21.00, pe teren propriu, formaţia FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici