Nicolae Dică: Nu am avut atitudine, nu am arătat ca o echipă

Antrenorul secund al formaţiei Steaua Bucureşti, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 0-1, că jucătorii săi nu au arătat atitudine şi nu au arătat ca o echipă.

3 afișări

"Nu am avut atitudine. Am crezut că meciul este câştigat dinainte doar pentru că ne numim Steaua Bucureşti. Rezultatul de la Giurgiu trebuia să ne motiveze. Nu putem să vorbim de un blocaj la Tade, pentru că el a marcat la Craiova chiar dacă a făcut-o din penalti. L-am schimbat din considerente tactice, ne doream mai multă viteză în atac. Poli a avut o atitudine mai bună decât noi, nu vreau să dau vina pe ghinion. Nu am arătat ca o echipă", a spus Dică la Digi Sport.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Hernandez, în minutul 88, cu un şut cu boltă de la 23 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici