Nicolae Grigore: E frustrant, dar trebuie să mergem înainte

Mijlocaşul echipei Rapid Bucureşti, Nicolae Grigore, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din derbiul cu Dinamo Bucureşti, scor 0-1, că pentru jucătorii giuleşteni rezultatul este frustrant, dar vor trebui să ridice capul şi să meargă înainte.

151 afișări
Imaginea articolului Nicolae Grigore: E frustrant, dar trebuie să mergem înainte

Nicolae Grigore: E frustrant, dar trebuie să mergem înainte (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Ocazia lui Dănciulescu a făcut diferenţa. E un jucător de apreciat care a făcut istorie pentru campionatul românesc. Chiar dacă e frustrant pentru noi, trebuie să ridicăm capul şi să mergem înainte. Ştiam că suntem într-o situaţie dificilă. Nu a fost o surpriză că suporterii ne-au susţinut. O parte dintrre ei au fost la Pro Rapid şi ne-au zis că ne vor susţine dacă ne vom da viaţa pe teren. Au văzut devotamentul nostru şi cred că au fost mulţumiţi. E un derbi de tradiţie cu Petrolul pe care sperăm să-l câştigăm şi vreau să cred că nu vom juca fără suporteri acest meci", a spus Grigore.

Fundaşul Cristian Oros consideră că Dinamo a marcat la singura ocazie pe care a avut-o: "Am dominat acest joc în totalitate, Dinamo a avut o singură ocazie şi a dat gol. A fost penalti la Grigore şi cred că altul era rezultatul dacă se acorda. Un egal era mai echitabil. Dinamo are jucători cu experienţă, dar şi noi sperăm să facem treabă cu aceşti tineri. Dănciulescu este o legendă a fotbalului românesc, cu experienţă, este greu de ţinut. Nu am mai jucat pe prime de un an şi jumătate, dar nu este nicio problemă".

Mijlocaşul Mădălin Martin a afirmat că a avut emoţii. "A fost primul derbi pentru mine şi a fost o atmosferă incredibilă. Îmi pare rău că nu am reuşit să facem un meci egal ca să prindem mai mult tupeu noi tinerii. Am avut emoţii, dar am fost încurajat şi apoi am reuşit să mă concetrez. E prima dată când mă cheamă galeria. Sunt fericit că am debutat într-un derbi. Au fost unele faze de arbitraj care pot fi comentate. A fost frumos să joc împotriva lui Dănciulescu, dar era mai frumos dacă am fi câştigat. Eu am două meciuri în Liga I, pe când el se află la jocul 499", a precizat Martin.

Echipa Dinamo a câştigat, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul disputat în compania Rapid, duminică seară, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în etapa a XXI-a a Ligii I, unicul gol fiind marcat de Ionel Dănciulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici