Nicolae Manea: Am fost şi norocoşi, dar penaltiul a fost fără dubii

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat, joi, după ce formaţia sa a eliminat din Cupa României deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, scor 1-0, că golul a fost marcat dintr-un penalti corect acordat, în ciuda protestelor oficialilor clujeni.

15 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Am fost şi norocoşi, dar penaltiul a fost fără dubii

Nicolae Manea: Am fost şi norocoşi, dar penaltiul a fost fără dubii (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"A fost o partidă pe care mi-am dorit foarte mult să o câştig şi cred că am meritat victoria. Se poate spune că am fost şi norocoşi, dar penaltiul a fost fără dubii. Îl cunosc pe Sorin Cârţu de foarte mult timp, e un antrenor care se exteriorizează foarte tare, dar nu ştiu ce a avut de împărţit cu Balaj. Asistenţii asta trebuie să facă: atunci când văd o infracţiune trebuie să intervină fără teamă", a spus Manea.

Tehnicianul a recunoscut că nu dorea să-l introducă în joc pe Junior Moraes, deoarece nu este recuperat total, însă a cedat rugăminţilor repetate ale atacantului brazilian: "Eram conştient de valoarea superioară a adversarului, dar le-am transmis jucătorilor că meciul are cu totul altă desfăşurare decât un joc de campionat. Nu a fost greu să motivez jucătorii, pentru că niciodată nu te poţi duce la un meci să faci act de prezenţă. Junior Moraes joacă de la meciul cu Steaua cu infiltraţii şi azi nici nu am vrut să-l folosesc, dar s-a rugat de mine tot drumul şi cât a stat pe bancă se tot ruga să-l trimit pe teren. Ştia el ce ştia!".

Deţinătoarea trofeului, CFR Cluj, a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, fiind învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Gloria Bistriţa, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul a fost marcat în minutul 73 de Junior Moraes, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Tony la Băjenaru, fază contestată de oficialii gazdelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici