Nicolae Manea: Corona nu se desfiinţează, noi nici n-am reuşit să cheltuim bugetul

Nicolae Manea, şeful secţiei de fotbal a CS Corona Braşov, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se pune problema desfiinţării clubului chiar dacă echipa se află pe ultimul loc al clasamentului, iar preşedintele Liviu Lupu a demisionat.

93 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Corona nu se desfiinţează, noi nici n-am reuşit să cheltuim bugetul

Nicolae Manea (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Nu se pune problema desfiinţării clubului şi în niciun caz nu ne vom retrage din campionat. Avem buget să continuăm, nu asta e problema noastră, ci lipsa rezultatelor. Noi avem buget până la sfârşitul anului, numai că, din păcate, din cauza rezultatelor foarte slabe, nici nu am reuşit să îl consumăm. Nu ştiu ce se întâmplă, nici eu nu ştiu ce să mai cred. Nu ne-a fost bine nici în prima parte a campionatului, atunci când eram eu antrenor, dar văd că nici acum nu e altfel", a spus Manea.

Oficialul a adăugat că este foarte dezamăgit de anumiţi jucători, dându-l ca exemplu pe mijlocaşul Alexandru Neacşa. "Este o dezamăgire totală. Uite, să îl dau exemplu pe Neacşa, un fotbalist în care am crezut foarte tare şi pe care mi l-am dorit la Braşov. Îl vroiau cluburi importante şi nu e o întâmplare, pentru că el chiar este un jucător foarte talentat. Din păcate, nu joacă mai nimic. Nu ştiu ce să mai cred, poate are nevoie de o perioadă mai lungă de acomodare, cine ştie. Ar trebui, totuşi, să înceapă să se ridice la nivelul pe care îl aşteaptă toată lumea şi să ajute echipa. Iar el nu este singurul fotbalist care are valoare, dar care nu se vede în teren, a explicat oficialul grupării ardelene.

Manea a menţionat că dacă lucrurile vor merge în continuare la fel de prost, în iarnă salariile jucătorilor vor fi reduse. "Nu ştiu ce îşi imaginează jucătorii, însă dacă vor continua aşa şi echipa nu va aduca puncte, o să reducem substanţial salariile. Nu putem să plătim cu 2.000 de euro un fotbalist, iar noi să fim pe ultimul loc. Nu e posibil aşa ceva. Dacă ei vor înţelege lucru ăsta, atunci va fi bine pentru toată lumea. Această echipă are toate condiţiile să facă performanţă, oamenii s-au zbătut pentru acest lucru, şi uite unde suntem. Până la iarnă vom merge în aceeaşi formulă, dar la iarnă tragem linie şi vom păstra doar jucătorii care merită", a precizat Nicolae Manea.

În primele zece etape ale actualei ediţii a Ligii I, Corona a pierdut opt meciuri şi a remizat de două ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici