Nicolae Manea: Dani Coman e o pierdere imensă a Rapidului

Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, este încă marcat de plecarea lui Dani Coman la FC Braşov, dar spune că îl aşteaptă pe portar în cantonamentul din Poiana Braşov pentru a-şi vizita foştii colegi.

93 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Dani Coman e o pierdere imensă a Rapidului

Nicolae Manea: Dani Coman e o pierdere imensă a Rapidului (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"E normal ca Dani să vină în vizită. Aseară (n.r. - duminică seară) a fost Măldărăşanu la noi, acum am înţeles că vine Dani. E normal ca după atâţia ani petrecuţi împreună să se lege prietenii şi să ne vizităm. Eu încă regret foarte tare că Dani a plecat. A fost o greşeală la nivel de conducere. El mai avea un an contract cu noi, putea să rămână, îl mai foloseam un an şi cine ştie, multe se puteau întâmpla în acel an, poate ne înţelegeam cu el până la urmă. E o pierdere imensă a Rapidului", a declarat Manea.

Directorul tehnic al giuleştenilor este convins că de venit nu mai vine nimeni la echipă, ci eventual doar să plece cineva. "E clar că de venit nu mai vine nimeni, ba chiar e posibil să plece jucători. Am avut ceva oferte, dar au fost nişte sume derizorii, cu mult sub ce am dat noi pe jucători atunci când i-am luat. Ori în situaţia în care suntem noi, nu cred că ne permitem să vindem ieftin. Ştim de Boya că are ofertă de la AS Monaco, dar să vedem, încă nu se ştie nimic. Poate ne înţelegem cu ei până la urmă. Oricum, în acest moment e greu să spunem ce va fi. Trebuie să aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi ce hotărăsc cei care conduc Rapidul. George Copos singur, Taher singur, amândoi, nu se ştie, om vedea...", a afirmat oficialul rapidist.

Nicolae Manea a mai spus că îl aşteaptă pe Adrian Iencsi la Rapid, pentru a fi antrenor secund, dar este posibil ca acesta să ajungă abia când echipa se întoarce la Bucureşti: "El este plecat cu echipa sa în cantonament în Austria, dar am înţeles că poate vine joi. Dacă nu vine atunci, ni se alătură la revenirea la Bucureşti".
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici