Nicolae Manea: Este un adevărat mister ceea ce se întâmplă cu Rapid

Administratorul delegat care asigură interimatul pe banca tehnică a echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, marţi, că nu înţelege ce se întâmplă cu jucătorii formaţiei giuleştene, pentru că au valoare, dar nu reuşesc să obţină rezultate.

12 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Este un adevărat mister ceea ce se întâmplă cu Rapid

Nicolae Manea: Este un adevărat mister ceea ce se întâmplă cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu sunt supărat pe jucători. Sunt convins că ei au dat tot ce au putut pe teren, însă se pare că atât pot deocamdată. Jucătorii sunt toţi supăraţi şi să ştiţi că nu există certuri între cei străini şi cei români. Am avut meciul cu Wolfsburg, apoi a venit această partidă de la Târgu Jiu, disputată pe un teren foarte greu. Este adevărat că la început Peseiro a adus mulţi jucători pe care îi cunoştea foarte bine şi treaba chiar a mers. Eram cu toţii foarte mulţumiţi de felul în care evolua echipa, dar nu-mi explic ce s-a întâmplat. Este un adevărat mister ceea ce se întâmplă cu Rapid", a declarat Manea.

Oficialul rapidist a mai spus că el se ocupă de pregătirea tehnică a echipei şi nu poate să spună ce se întâmplă la nivelul conducerii şi ce schimbări se vor mai face. "Situaţia de la Rapid este incertă în această perioadă. Încă se poartă discuţii cu Peseiro pentru rezilierea contractului, dar mai multe nu vă pot spune. Echipa are astăzi antrenament şi eu trebuie să mă ocup mai mult de jucători, deci nu am cum să ştiu exact ce se va întâmpla", a mai spus tehnicianul interimar.

Presa germană susţine că fostul tehnician al echipei Arminia Bielefeld, Ernst Middendorp, va veni la Bucureşti pentru a semna un contract de antrenor cu formaţia Rapid, însă acţionarul majoritar al grupării giuleştene, Fathi Taher, infirmă această informaţie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici