Nicolae Manea: Mai chiţăie jucătorii, dar este un cantonament la munte

Directorul tehnic al echipei Rapid Bucureşti, Nicolae Manea, a declarat că jucătorii, aflaţi de duminică în cantonament în Poiana Braşov, trebuie să "strângă din dinţi" la antrenamente, pentru că aceasta este pregătirea care trebuie să îi ţină până la vară.

16 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea: Mai chiţăie jucătorii, dar este un cantonament la munte

Nicolae Manea: Mai chiţăie jucătorii, dar este un cantonament la munte

"Nu avem ce face cu cei care care se plâng că e frig, că e zăpadă. Mai chiţăie ei la antrenamente, mai strâng din dinţi, dar nu au ce face. E cantonament la munte şi trebuie să înţeleagă că avem pauză trei luni şi pregătirea de iarnă e cea care te ţine tot anul. Aşa e în cantonament, te mai plângi, mai glumeşti, trece vremea, nu ai ce face...", a spus Manea.

Atacantul Claudio Mejolaro "Pitbull" a afirmat că antrenamentele sunt grele, indiferent cine este antrenor la Rapid. "Chiar dacă a plecat Peseiro, antrenamentele sunt grele şi trebuie să ne pregătim. Îmi place însă zăpada, dar nu îmi place frigul. Şi Rada este ca oricare alt tehnician, noi ne antrenăm la fel, nu e nicio problemă, e o situaţie normală ca la oricare echipă. Mai am contract şase luni şi voi rămâne aici să termin contractul, indiferent ce va fi", a precizat Pitbull.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici