Nicolae Manea rămâne deocamdată la Gloria Bistriţa

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat sâmbătă, pentru site-ul oficial al grupării, că tehnicianul Nicolae Manea a fost supărat pe situaţia clubului şi a spus că pleacă, dar nu s-a ajuns la demisie.

77 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea rămâne deocamdată la Gloria Bistriţa

Nicolae Manea rămâne deocamdată la Gloria Bistriţa (Imagine: Eduard Andrei / Mediafaxfoto)

"Aşteptăm să se joace şi ultima partidă din 2012, cea de la Mediaş, după care vom sta de vorbă şi vedem ce se va întâmpla. Nicolae Manea nu şi-a dat demisia, a fost supărat pe situaţia clubului şi a zis că pleacă, dar nu s-a ajuns la aşa ceva", a spus Pădureanu.

Jean Pădureanu afirmase, vineri, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 0-0, că Nicolae Manea şi-a anunţat demisia şi că gruparea se confruntă cu probleme foarte mari: "Spre ruşinea noastră şi în special a unor jucători, nu am reuşit să câştigăm deşi am avut doi oameni în plus la un moment dat. Nicolae Manea şi-a anunţat demisia după meci, vom vedea în următoarele zile ce soluţii avem. Am spus mereu că avem două-trei mâini moarte în echipă, nu avem ce să reptroşăm arbitrajului, a fost de la 8 în sus. Nicolae Manea a zis că pleacă, vom rezilia contractul zilele următoare, facem socotelile cu el, vedem ce avem să-i dăm. Eu cred că s-a gândit bine, pentru binele lui şi al clubului".

Formaţia Gloria Bistriţa a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligi I, în care arbitrul Cătălin Găman a eliminat trei jucători, doi de la oaspeţi şi unul de la gazde.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici