Nicolae Manea, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Antrenorul echipei Rapid, Nicolae Manea, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF, întrunită miercuri, cu două etape de suspendare şi o penalitate financiară de 320 de lei după ce a fost eliminat pentru proteste la deciziile arbitrului în partida cu FC Braşov, din cadrul etapei a XVI-a.

11 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Nicolae Manea, suspendat două etape de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

Refuzul de a vinde bilete suporterilor echipei Dinamo a clubului Astra Ploieşti a fost încadrat de Comisia de Disciplină la comportament neregulamentar, gruparea prahoveană fiind astfel sancţionată cu o penalitate de 10.000 lei.

Clubul Universitatea Craiova a primit o penalitate de 20.000 lei în urma incidentelor provocate de suporteri la partida de pe teren propriu cu Steaua.

Jucătorii formaţiei Ceahlaul Piatra Neamţ Rodriguez Dikaba şi Eugeniu Cebotaru au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şi penalitate sportivă de 740 de lei, respectiv două etape şi 910 lei.

Comisia de Disciplină a LPF a acordat un ultim termen de 30 de zile grupării Pandurii Târgu Jiu pentru achitarea penalităţilor financiare dictate de comisie în valoare totală de 150.000 lei. Un ultim termen de 30 de zile a primit şi clubului Poli Iaşi pentru achitarea amenzilor dictate de comisie în valoare de 30.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici