Nicolae Stanciu a înscris un gol pentru Anderlecht în victoria de pe teren propriu cu Mouscron, 7-0

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a înscris un gol pentru Anderlecht Bruxelles în victoria de pe teren propriu cu Mouscron, scor 7-0, duminică, în etapa a 16-a din campionatul Belgiei.

1 afișare

În minutul 31 al partidei, mijlocaşul în vârstă de 23 de ani l-a învins pe portarul lui Mouscron cu un şut la colţul scurt, de la peste 22 de metri, lângă bară. Anderlecht a deschis scorul chiar în minutul 1, prin golgheterul Teodorczyk. Hanni a făcut 2-0 în minutul 21, iar autogolul lui Delac din minutul 28 a dus scorul la 3-0. Stanciu a marcat pentru 4-0, rezultat înregistrat la pauză. Tielemans din penalty (76'), Spajic (82') şi Bruno (84') au mai înscris pentru Anderlecht.

Este primul gol pe care Stanciu îl reuşeşte în campionatul Belgiei. Stanciu a fost schimbat în minutul 74 cu Acheampong. Cristi Manea a fost rezervă la Mouscron.

Nicolae Stanciu este cel mai scump transfer din istoria fotbalului belgian şi a fost criticat în ultima perioadă, din cauza evoluţiilor lipsite de consistenţă. Stanciu a jucat până acum în 17 meciuri pentru Anderlecht, a înscris de 3 ori şi a reuşit 4 pase de gol.

În urma acestui rezultat, Anderlecht se află pe locul 6 în campionatul Belgiei, ultimul eligibil pentru play-off, cu 28 de puncte. Waregem este lider, cu 33 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici