Nicolae Stanciu: Diferenţa este prea mare faţă de cluburile din Anglia

Nicolae Stanciu, fotbalistul echipei Steaua Bucureşti, a declarat miercuri, după eliminarea formaţiei sale în play-off-ul Ligii Campionilor, scor 6-0 la general în favoarea lui Manchester City, faptul că există o diferenţă uriaşă între fotbalul românesc şi cel din Anglia.

4 afișări

Manchester City a câştigat, miercuri, meciul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, scor 1-0, în manşa retur a play-off-ului Ligii Campionilor. Formaţia din Manchester se califică în grupele Ligii Campionilor cu scorul general de 6-0, în timp ce Steaua va juca în grupele Europa League.

"Am făcut un meci mult mai bun decât cel de la Bucureşti. Dacă aveam puţin noroc, puteam să terminăm la egalitate cu o echipă mare a Europei. Cred că adevărata faţă a Stelei o vom putem vedea în meciurile din Europa League, am văzut-o cu Sparta Praga. Diferenţa este prea mare faţă de cluburile din Anglia. Ne dorim să avem parte de adversari mai accesibili în grupele Europa League, dar nu mai sunt echipe mici.

Cred că azi am făcut un joc defensiv bun. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. Cu siguranță mă voi întoarce cu echipa. Eu nu știu despre vreo ofertă. Eu mă simt bine la Steaua, dar oricine își dorește să ajungă într-un campionat puternic", a declarat Stanciu la finalul partidei, pentru Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici