Europa League: Slavia Praga a pierdut în faţa lui Arsenal. Stanciu, înlocuit la pauză

  • Slavia Praga a pierdut returul din Europa League în faţa lui Arsenal, cu 4-0
  • Celelalte echipe calificate, pe lângă tunari, sunt Man United, Villarreal şi Roma
  • Finala competiţiei va avea loc pe 29 mai, pe stadionul Gdansk din Polonia
180 afișări
Imaginea articolului Europa League: Slavia Praga a pierdut în faţa lui Arsenal. Stanciu, înlocuit la pauză

Europa League: Slavia Praga a pierdut în faţa lui Arsenal

Arsenal s-a distrat la Praga, învingând Slavia cu 4-0. Nicolae Stanciu, mijlocaşul cehilor, a fost înlocuit la pauza partidei.

După un scor excelent în turul dublei cu Arsenal, 1-1 la Londra, cehii de la Slavia Praga jucau pentru o calificare istorică în semifinalele Europa League. Însă după doar 25 de minute, scorul era deja 3-0 pentru englezi. Nicolae Stanciu a făcut o primă repriză modestă, ca şi colegii săi, fiind schimbat la pauză.

În celelalte meciuri ale sferturilor de finală nu s-au înregistrat surprize. 

Roma a trecut de Ajax, Manchester United de Granada, iar ultima calificată în semifinale este Villarreal, care i-a învins pe croaţii de la Dinamo Zagreb.

Semifinale Europa League

  • Manchester United – Roma
  • Arsenal – Villarreal 

 

  • Meciuri tur - 29 aprilie
  • Meciuri retur 6 mai

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici