Nicolae Stanciu, fost jucător al echipei FCSB, a donat bani pentru a salva Dinamo. Duckadam: "Cred că are nişte poliţe de plătit"

  • Nicolae Stanciu (26 de ani), jucătorul echipei Slaviei Praga, a donat 1948 de euro pentru a ajuta clubul Dinamo
  • Internaţionalul român a evoluat la FCSB în perioada 2013 - 2016 şi a câştigat cinci trofee cu gruparea roş-albastră
  • Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al formaţiei FCSB, l-a atacat pe Stanciu pentru implicarea în programul "Doar Dinamo Bucureşti"
1449 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu, fost jucător al echipei FCSB, a donat bani pentru a salva Dinamo. Duckadam: "Cred că are nişte poliţe de plătit"

Nicolae Stanciu, fost jucător al echipei FCSB, a donat bani pentru a salva Dinamo. Duckadam: "Cred că are nişte poliţe de plătit"

Nicolae Stanciu, fostul jucător al grupării FCSB, a surprins după ce a ales să devină "membru Elite" în programul "Doar Dinamo Bucureşti". Mijlocaşul echipei Slavia Praga a donat 1948 de euro pentru a ajuta clubul Dinamo să reziste în fotbalul românesc. 

Decizia fotbalistului nu a fost pe placul preşedintelui de imagine al formaţiei FCSB, Helmuth Duckadam, care a precizat că nu crede în gestul lui Stanciu. Mai mult, a precizat pentru digisport.ro, că mijlocaşul ar avea "poliţe de plătit", deşi nu îi înţelege acţiunea având în vedere că "echipa asta (n.red. - FCSB) l-a propulsat, să fim serioşi". 

Nicolae Stanciu a fost apreciat de fanii lui Dinamo. Peluza Cătălin Hîldan i-a mulţumit public, printr-un mesaj special postat pe Facebook.

"Gestul lui faţă de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă ştim că n-a făcut-o pentru a atrage atenţia. Este bine educat şi nu-i lipseşte modestia.

Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru Naţională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldaţii care îl ţintuiesc în piroane.

Ieri am vorbit cu Nicolae Stanciu şi l-am întrebat cu uimire şi recunoştinţă de ce a făcut asta.

”Pentru că fotbalul românesc nu-şi permite să piardă o echipă ca Dinamo”. Gestul lui reprezintă şi un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenenţe, simpatii şi rivalităţi.

RESPECT, STANCIULE!",  se arată în mesajul de mulţumire postat pe contul de Facebook de ”Peluza Cătălin Hîldan”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici