Nicolae Stanciu, Slavia Praga: Văd o partida foarte grea cu CFR. Îmi doresc din nou în grupele Ligii

CFR Cluj va afla miercuri, 28 august, în ce direcţie va merge în cupele europene. Campioana României va merge pe terenul echipei Slavia Praga, în returul din play-off, pentru a încerca o nouă calificare istorică în grupele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa.

174 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu, Slavia Praga: Văd o partida foarte grea cu CFR. Îmi doresc din nou în grupele Ligii

Nicolae Stanciu, Slavia Praga: Văd o partida foarte grea cu CFR. Îmi doresc din nou în grupele Ligii

Deşi în meciul tur, jucat în Gruia, cehii s-au impus cu 1-0 şi pornesc favoriţi în meciul cu ardelenii, jucătorul Slaviei Praga, Nicolae Stanciu, are emoţii înaintea partidei cu băieţii lui Dan Petrescu.

"Văd o partida foarte grea cu CFR, chiar dacă după rezultatul din tur suntem un pic favoriţi. Aici toată lumea îşi doreşte, aşteaptă calificarea. Şi eu la fel, îmi doresc foarte mult din nou în grupele Ligii Campionilor.

Singura participare a Slaviei în UEFA Champions League a fost acum 12-13 ani, au fost în grupe chiar cu Steaua!Acum toţi suporterii visează la calificare," a declarat Nicolae Stanciu, pentru Digi Sport, care a mai adăugat:

"Suntem convinşi că CFR e o forţă, am făcut multe vizionări. Au demonstrat în deplasare la Celtic şi Maccabi că pot înscrie în deplasare şi se descurcă de minune pe teren străin. Noi ştim ce ne aşteaptă, nu am tratat dubla uşor. Ştiam de forta CFR-ului, de Dan Petrescu, ştim că îi motivează foarte bine şi dânsului îi plac astfel de meciuri. Nu îi vom subestima deloc".

Dan Petrescu: "Ei sunt favoriţi"

"Suntem realişti, ştim că ei sunt favoriţi, mai ales că în meciul tur nu am reuşit să marcăm. Eu ştiu că dacă pierzi primul meci cu 0-1, şansele nu mai au cum să fie 50 la sută", a spus Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă, susţinută înaintea meciului cu cehii.

Returul dintre Slavia Praga şi CFR, din play-off-ul Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, 28 august, de la ora 22:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici