Nicole Vaidisova a câştigat primul meci de tenis după patru ani şi jumătate de pauză

Jucătoarea cehă Nicole Vaidisova, care s-a retras din activitate în 2010, la 20 de ani, a revenit cu o victorie pe terenul de tenis, impunându-se, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-4, în faţa sportivei Sesil Karatanceva din Kazahstan, locul 191 WTA, în primul tur al unei competiţii ITF din SUA.

165 afișări
Imaginea articolului Nicole Vaidisova a câştigat primul meci de tenis după patru ani şi jumătate de pauză

Nicole Vaidisova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vaidisova a fost între 2004 şi 2009 unul dintre cele mai promiţătoare tinere talente din circuit. Semifinalistă la Australian Open (2007) şi la Roland Garros (2006) şi câştigătoare a şase turnee WTA, dintre care trei în trei săptămâni, şi a unor premii în valoare totală de 2,74 de milioane de dolari, Vaidisova a decis în martie 2010 să se retragă, invocând lipsa motivaţiei.

Ea a ocupat cea mai înaltă poziţie în ierarhia jucătoarelor profesioniste - locul 7, la 14 mai 2007, când avea 18 ani, după ce pătrunsese în Top 10 WTA cu un an înainte.

Nicole Vaidisova a câştigat primul său titlu WTA în 2004, la Vancouver, la 15 ani şi trei luni.

Căsătorită cu Radek Stepanek în iulie 2010, cei doi au divorţat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici