Nicoliţă: Meritam fără drept de apel victoria

Fotbalistul stelist Bănel Nicoliţă a declarat, joi seară, la Pro TV, după remiza cu Napoli, scor 3-3, din Liga Europa, că formaţia bucureşteană ar fi meritat "fără drept de apel" să învingă.

21 afișări
Imaginea articolului Nicoliţă: Meritam fără drept de apel victoria

Nicoliţă: Meritam fără drept de apel victoria (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Cred că în această seară am jucat foarte bine şi meritam victoria, dar asta este. Ăsta e fotbalul. Am muncit, am dat tot ce a fost mai bun, ce să facem acum, trebuie să mergem înainte. În această seară meritam fără drept de apel victoria, dar asta e, ne bucurăm că am făcut un joc bun. Ne pare rău că nu am putut să facem mai mult. Totul e posibil, am făcut în această seară un meci foarte bun, nu se aştepta nimeni să conducem în primele 15 minute cu 3-0. Dacă eram 11 cu siguranţă câştigam", a spus Nicoliţă la Pro TV.

Cristian Tănase, autorul golului de 2-0, a declarat că dacă Steaua nu ar fi avut un jucător eliminat, rezultatul ar fi fost altul. "Dacă rămânea Kapetanos în teren altă faţă avea echipa noastră. Dacă eram 11 la 11, scorul nu mai era acelaşi care este acum. Mergem mai departe, capul sus şi trebuie să câştigăm următorul meci, care este în campionat. Următorul meci este decisiv. Trebuie să dăm totul pe teren pentru că vor veni şi rezultatele. La final eram cu toţii nervoşi, nu-mi venea să cred că au dat gol în ultima secundă", a afirmat Tănase.

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 3-3 (3-1), meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei italiene Napoli, în etapa a doua a grupei K a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici