Nicolo Napoli a semnat un contract pe nouă luni cu echipa CSMS Iaşi

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat luni că antrenorul italian Nicolo Napoli este noul tehnician al grupării din dealul Copului.

86 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli a semnat un contract pe nouă luni cu echipa CSMS Iaşi

Nicolo Napoli a semnat un contract pe nouă luni cu echipa CSMS Iaşi (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Nicolo Napoli este noul nostru antrenor. El a venit dimineaţă la Iaşi şi după câteva ore de discuţii a semnat un contract pentru o perioadă de nouă luni, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Dată fiind situaţia noastră, obiectivul lui Napoli este salvarea de la retrogradare. Am încredere în el şi sunt convins că ne va ajuta să rămânem în prima ligă", a spus Florin Prunea.

Antrenorul Nicolo Napoli, în vârstă de 52 de ani, va fi prezentat oficial marţi, în cadrul unei conferinţe de presă şi îl va înlocui pe Ionuţ Chirilă, demis săptămâna trecută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici