Nicolo Napoli, antrenor CSM Poli Iaşi: Este o înfrângere ruşinoasă

Antrenorul echipei CSM Poli Iaşi, Nicolo Napoli, a declarat vineri seară, la finalul partidei pierdute pe teren propriu, în faţa formaţiei ACS Poli Timişoara, scor 0-1 (0-0), că este o înfrângere ruşinoasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

259 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli, antrenor CSM Poli Iaşi: Este o înfrângere ruşinoasă

Nicolo Napoli, antrenor CSM Poli Iaşi: Este o înfrângere ruşinoasă

„Este o înfrângere ruşinoasă. Am început bine meciul, am jucat 30 de minute, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Pe urmă băieţii nu au mai avut răbdare, am luat gol pe o greşeală de-a noastră. Am încercat să egalăm, dar am continuat să jucăm cu mingi lungi. Băieţii nu au făcut ce le-am cerut eu în repriza a doua, dar principalul vinovat sunt eu“, a spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că e dificil să joci când îţi lipsesc mai mulţi jucători: „Am avut mulţi jucători accidentaţi, suspedanţi. E greu când îţi lipsesc cinci jucători. După pauza competiţională, sper să se refacă toţi jucătorii şi atunci vom vedea ce va fi. Avem 12 puncte, echipa are în continuare obiectiv intarrea în play-off. Dacă nu vom reuşi, atunci obiectivul va fi schimbarea de la retrogradare.“

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici