Nicolo Napoli: Ne-am crezut prea devreme învingători

Tehnicianul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, vineri, după remiza cu Poli Iaşi, scor 1-1, că jucătorii săi au avut o evoluţie bună, dar s-au crezut prea devreme învingători.

43 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Ne-am crezut prea devreme învingători

Nicolo Napoli: Ne-am crezut prea devreme învingători (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o partidă în care fotbaliştii mei au jucat bine, dar aşa este în fotbal. De multe ori ocaziile se răzbună, iar la singurul şut pe poartă eşti egalat. Cred că ne-am crezut prea devreme învingători. Am încercat să construim, să ne creăm ocazii în ciuda terenului greu şi cred că în mare parte am reuşit. La finalul jocului, Grigoraş (n.r. Petre Grigoraş, antrenorul echipei Poli Iaşi) mi-a spus că meritam victoria. La fel cred şi eu, însă nu a fost de ajuns", a spus Napoli.

Nicolo Napoli consideră că echipa Astra Ploieşti trebuie să profite de orice oportunitate în meciurile următoare. "Băieţii mei au vrut, au alergat... Nu am să le reproşez decât un singur lucru, când eşti în avantaj trebuie să fii viclean şi să ştii să impui jocul. Nouă ne lipseşte şmecheria în joc, poate şi din cauza asta nu am primit până acum niciun 11 metri în campionat. Una peste alta, am câştigat un punct, trebuie să fim atenţi la partidele următoare, trebuie să profităm de fiecare oportunitate", a precizat tehnicianul.

Formaţia Astra Ploieşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Poli Iaşi, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici