Nicolo Napoli: Obiectivul echipei pentru următoarele trei luni este evitarea retrogradării

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a fost mulţumit doar de primele 30 de minute din meciul pierdut la Timişoara, 0-4, şi consideră că alb-violeţii au şanse mari de a câştiga campionatul în acest sezon.

18 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Obiectivul echipei pentru următoarele trei luni este evitarea retrogradării

Nicolo Napoli: Obiectivul echipei pentru următoarele trei luni este evitarea retrogradării (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

"Prima jumătate a meciului a fost echilibrată, ne-am creat ocazii de gol. Ştiam că înfruntăm o echipă puternică, mai ales la fazele fixe, o echipă puternică din punct de vedere fizic. Am luat trei goluri din patru din faze fixe, aceasta a fost problema astăzi. Timişoara a meritat victoria astăzi, mai ales după jocul din a doua repriză şi sunt sigur că va lupta pentru câştigarea campionatului. Mulţi jucători foarte buni, nu au pierdut niciun meci de la începutul campionatului. A fost o atmosferă frumoasă pe stadion, şi în anii trecuţi când am venit aici mi-a plăcut, iar acum Timişoara are o echipă foarte bună, cu un joc care place publicului", a declarat Nicolo Napoli la finalul partidei.

Napoli consideră că echipa sa este puţin demoralizată:

"Fraţii Costea au făcut tot ce au putut astăzi, dar am suferit la fazele fixe. Ca joc, cred că am creat probleme în prima repriză, 30 de minute am jucat bine, dar apoi au venit golurile şi asta a fost. E păcat, dar mergem înainte, urmează un meci foarte important pentru noi, avem nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea. Echipa e puţin demoralizată, e normal, dar asta e situaţia. Am fost supărat la final pe o decizie a arbitrului, nu pe vreunul din jucătorii mei. Nu-i avem pe Bărboianu şi Găman, dar avem un lot bun cu care încercă să luptăm, obiectivul echipei pentru aceste trei luni este evitarea retrogradării", a mai spus antrenorul Universităţii Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici