Nicu Vlad a fost ales prim-vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere

Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, a fost ales, marţi, în cadrul congresului electoral al forului internaţional ce s-a desfăşurat la Moscova, în funcţia de prim-vicepreşedinte, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Haltere.

139 afișări
Imaginea articolului Nicu Vlad a fost ales prim-vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere

Nicu Vlad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cadrul aceluiaşi congres, ungurul Tamas Ajan a fost reales preşedinte până în 2016, în timp ce chinezul Ma Wenguang a rămas secretar general.

Nicu Vlad este noul prim-vicepreşedinte, în timp ce vicepreşedinţi au fost aleşi Intarat Yodbangtoey (Thailanda), Sam Coffa (Australia), Alexander Gerasimenko (Rusia), Jose Quinones (Peru) şi Dato Ong Poh Eng (Malaysia).

În premieră, în Comitetul Executiv al FIH a fost aleasă o femeia, canadianca Moira Lassen.

Comitetul Executiv este format din Pyrros Dimas (Grecia), Birendra Prasad Baishya (India), Mohammed Jalood (Irak), Michael Irani (Marea Britanie), David Montero (Brazilia), Christian Baumgartner (Germania), Masmoudi Fathi (Tunisia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici