Niculae: Acum suntem pe primul loc şi dacă Timişoara va primi cele şase puncte înapoi

Atacantul Marius Niculae a declarat, duminică, la finalul partidei cu FC Timişoara, scor de 3-1 (2-1), că, în urma acestei victorii, Dinamo se află pe primul loc al clasamentului, chiar dacă gruparea timişoreană ar primi cele şase puncte cu care a fost penalizată de FIFA.

2 afișări

"Sunt fericit pentru această victorie, dar mai avem un meci foarte greu, la Urziceni, care, în acest moment, cred că este singura noastră contracandidată la titlu. Va fi un meci care, în proporţie de 80 la sută, va decide câştigătoarea titlului. Deocamdată, nu ne gândim la nicio sărbătorire. Mai întâi să batem la Urziceni şi apoi mai vedem. Timişoara, dacă obţine cele şase puncte, va fi la un punct în spatele noastru şi nu poate fi considerată ieşită din lupta pentru titlu. În meciul de astăzi, am demonstrat că victoria lor din Cupă a fost doar o întâmplare, iar noi suntem mai buni decât ei. Astăzi, suntem oficial pe primul loc, chir şi cu cele şase puncte pe care le-ar putea primi Timişoara", a spus Niculae.

Marius Niculae a precizat că l-a lăsat pe coechipierul său Ousmane N'Doye să execute penaltiul pentru că acesta l-a rugat de fiecare dată în ultimele şapte partide. "L-am lăsat să bată penaltiul pentru că de vreo şapte meciuri mă tot roagă să-l las să bată şi el. Mi-a fost puţin teamă în momentul în care a executat însă ştiu că la echipa naţională este un foarte bun executant al loviturilor de pedeapsă", a menţionat atacantul echipei Dinamo.

Întrebat despre atmosfera creatã de suporteri, Niculae a răspuns: "Publicul a fost senzaţional, ne-a ajutat foarte mult şi au contribuit la obţinerea celor trei puncte. Chiar şi atunci când am fost conduşi, i-am simţit aproape de noi şi am reuşit să revenim".

Formaţia Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Timişoara, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I, prin golurile marcate de N'Doye '40, '50 - penalti, M. Niculae '44, pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, respectiv Gh. Bucur '10, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici