Niculae: Nu am zis niciodată nu unui transfer, vom vedea în iarnă

Jucătorul dinamovist Marius Niculae nu exclude posibilitatea unui transfer al său de la Dinamo în această iarnă, dar a precizat că şi-ar dori să rămână la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde să cucerească un nou trofeu.

89 afișări
Imaginea articolului Niculae: Nu am zis niciodată nu unui transfer, vom vedea în iarnă

Marius Niculae (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

"Am citit şi eu, când se apropie perioada de transferări apar tot felul de echipe de la care aş avea oferte. Eu mai am meciuri de jucat la Dinamo, în iarnă vom vedea ce va fi. Eu mai am de jucat câteva meciuri până la începerea transferurilor, apoi dacă vor veni oferte bune pentru club, vom discuta. Până atunci eu mă gândesc să-mi fac datoria cât mai bine, să ajut echipa, asta e cel mai important. Nu am zis niciodată nu unui transfer. Dacă va fi bine pentru club. Eu îmi doresc să rămân aici, mă simt foarte bine la Dinamo, îmi doresc să câştig un trofeu cu Dinamo pentru că nu am mai făcut-o de foarte mult timp", a declarat Niculae.

Atacantul nu crede că ar putea deveni coleg la Dinamo cu Adrian Mutu, despre care spune că e prea devreme să se întoarcă în fotbalul românesc: "Ar fi super dacă ar veni Adrian Mutu la Dinamo, dar nu cred, e prea devreme să se întoarcă".

Atacanţii dinamovişti Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au participat joi la Ora de Prosport de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, unde a fost prezentat noul model de gheată de fotbal Nike T90 Laser IV. Jucătorii au acordat autografe elevilor dar şi profesorilor şi directorului colegiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici