Niculescu a fost accidentat grav în urma unui fault în timpul partidei CFR - Universitatea Cluj - GALERIE FOTO

Atacantul Claudiu Niculescu, care a fost accidentat în timpul meciului CFR - Universitatea Cluj şi a avut nevoie de mai multe minute de îngrijiri medicale, a intrat în stadion imediat după fluierul final al partidei şi şi-a îmbrăţişat coechipierii.

48 afișări
Imaginea articolului Niculescu a fost accidentat grav în urma unui fault în timpul partidei CFR - Universitatea Cluj - GALERIE FOTO

Niculescu a fost accidentat grav în urma unui fault în timpul partidei CFR - Universitatea Cluj (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

În minutul 68 al partidei, Cadu (CFR Cluj) l-a lovit puternic cu piciorul în piept pe Claudiu Niculescu, care s-a resimţit imediat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion au intrat pe teren pentru a-i acorda asistenţă jucătorului căzut la pământ, meciul fiind oprit aproximativ cinci minute. Claudiu Niculescu a fost scos cu targa de pe teren, având o mască de oxigen pe faţă, şi a fost transportat cu ambulanţa în afara stadionului.

La finalul partidei, după ce Universitatea Cluj a reuşit să egaleze, scor 1-1, în ultimele minute de joc, Claudiu Niculescu a intrat pe teren, s-a îmbrăţişat cu toţi coechipierii, după care a rămas câteva minute şi a scandat împreună cu galeria.

Deşi medicii i-au recomandat jucătorului Universităţii Cluj să meargă la spital, pentru investigaţii mai aprofundate, se pare că fotbalistul a refuzat.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici