Niculescu: Cred că pot juca cu Rapid

Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a declarat, joi, că microleziunea fibrilară pe muşchiul piciorului stâng, suferită în timpul meciului cu Gloria Buzău, s-a vindecat şi că este posibil să joace în derbiul cu Rapid, de sâmbătă, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Niculescu: Cred că pot juca cu Rapid

Niculescu: Cred că pot juca cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt pregătit. Astăzi o să încerc să intru la antrenament alături de colegii mei, să vedem dacă va rezista piciorul. Eu sper că da. În proporţie destul de mare, cred că pot juca. Nu a fost o strategie, m-am vindecat mai repede decât s-a crezut. Noi suntem favoriţi, dar asta nu înseamnă că suntem şi câştigători dinainte. Trebuie să intrăm motivaţi pe teren pentru că Rapid este o contracandidată serioasă la titlu. Rapid joacă foarte bine în ultimul timp, dar având în vedere că noi suntem pe primul loc se poate spune că jucăm cel mai bun fotbal. Dacă vom reuşi să trecem cu bine peste viitoarea perioadă destul de grea pentru noi se poate spune că vom lua o opţiune serioasă în lupta penru titlu. Urmează meciuri extrem de grele, dar dacă vrei să fii campion ar trebui să câştigi", a declarat Niculescu.

Atacantul speră ca jucătorii dinamovişti care au fost convocaţi la echipa naţională să treacă peste cele două eşecuri din preliminariile Cupei Mondiale 2010: "E normal ca jucătorii care au fost la naţională să se întoarcă cu moralul afectat. Sper să nu se vadă asta şi sâmbătă, la meci. Sunt convins că sunt supăraţi, cum de altfel sunt toţi românii".

Partida Dinamo-Rapid, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici