Niculescu: Plec de la Dinamo cu sufletul împăcat

Atacantul Claudiu Niculescu, transferat de la Dinamo la Universitatea Cluj, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că părăseşte echipa antrenată de Ioan Andone cu sufletul împăcat, pentru că şi-a făcut datoria.

21 afișări
Imaginea articolului Niculescu: Plec de la Dinamo cu sufletul împăcat

Niculescu: Plec de la Dinamo cu sufletul împăcat (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Aş vrea să vă mulţumesc pentru că m-aţi suportat atâţia ani. Asta e viaţa, a fost alegerea mea şi drumul nostru se desparte definitiv aici. Poate că într-o bună zi ne vor reîntâlni din postura de administrator sau poate antrenor. Plec cu sufletul împăcat de la Dinamo pentru că mi-am făcut datoria faţă de club şi am dat tot ce am avut mai bun în mine. Plec cu amintiri plăcute, cu nişte sentimente pe care le voi păstra mereu în sufletul meu. Am ajuns la concluzia că vreau să mai joc în acest sezon şi cert este că mă despart de Dinamo, clubul care mi-a dat atâtea satisfacţii. Sper că nu am dezamăgit pe nimeni de aici, cariera mea practic se leagă de numele acestui club, după zece ani petrecuţi aici", a declarat Niculescu.

Cel mai mare regret al atacantului este că nu a putut juca cu Dinamo în Liga Campionilor:

"M-am întâlnit cu domnul Walter (n.r. - finanţatorul U Cluj, Florian Walter) şi plec să fac o treabă bună la Cluj. Domnul Walter m-a surprins, pentru că este un om foarte ambiţios, are un proiect interesant pentru Universitatea Cluj şi voi face tot ce pot pentru ca noua mea echipă să-şi atingă obiectivele propuse. Am trăit de toate la Dinamo, dar cel mai mare regret al meu este că nu am jucat măcar un minut cu această echipă în Liga Campionilor. Sper ca anul viitor să joace ei şi eu să-i privesc din lojă. Nu ştiu ce voi face după ce îmi voi încheia cariera, deocamdată mă gândesc doar la fotbal. Sper că nu am dezamăgit şi că suporterii îşi vor aduce aminte de mine. Au fost foarte multe momente plăcute trăite aici, pe care nu le voi uita niciodată".

Atacantul Claudiu Niculescu a semnat, miercuri, un contract pe două sezoane cu formaţia nou-promovată în Liga I, Universitatea Cluj. Claudiu Niculescu, 34 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile FC Craiova, Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Genoa (Italia), MSV Duisburg (Germania) şi Omonia Nicosia (Cipru).

Internaţional român, Claudiu Niculescu a strâns opt selecţii sub tricoul "tricolor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici