Niculescu: Vorbesc rar cu domnul Borcea, are probleme de sănătate

Atacantul formaţiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, miercuri, că vorbeşte destul de rar cu naşul său de cununie, acţionarul dinamovist Cristian Borcea, din cauza problemelor de sănătate ale acestuia.

55 afișări
Imaginea articolului Niculescu: Vorbesc rar cu domnul Borcea, are probleme de sănătate

Niculescu: Vorbesc rar cu domnul Borcea, are probleme de sănătate (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Cu domnul Borcea nu am mai vorbit de dinainte de sărbători. Vorbim destul de rar pentru că ştiu că are ceva probleme de sănătate. Din câte ştiu, da are ceva probleme de sănătate. Se poate spune şi că l-a îmbolnăvit Dinamo", a spus Niculescu.

Ele a jucat tenis de picior alături de coechipierul său Florin Matache, de atacantul dinamovist Marius Niculae şi de Vlad Munteanu, care activează în liga a doua germană, la FSV Frankfurt.

Marius Niculae a spus că îi doreşte lui Borcea însănătoşire grabnică: "Am vorbit cu domnul Borcea înainte de Crăciun. Nu ştiu când se întoarce, eu îi doresc doar să se întoarcă sănătos".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici