Nicuşor Stanciu a marcat o dublă în prima ligă a Cehiei

Nicolae Stanciu continuă forma bună demonstrată în ultimele meciuri, marcând două goluri în partida câştigată cu 3-0 de Slavia Praga în deplasare la Mlada Boleslav.

279 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Stanciu a marcat o dublă în prima ligă a Cehiei

Sursa foto: profimedia

Slavia Praga a învins, duminică, în deplasare, pe Mlada Boleslav, cu scorul de 3-0 (2-0), în cadrul rundei cu numărul 23 din prima ligă a Cehiei. Nicolae Stanciu a început meciul titular şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 27 din lovitură liberă de la 24 de metri, cu o execuţie de generic, mingea ricoşând din bară. Stanciu a majorat pentru 2-0, în minutul 40, după o acţiune individuală, încheiată cu un şut din careu.

Românul a fost înlocuit în minutul 72, după ieşirea lui, Yusuf marcând pentru 3-0, din penalty.

Internaţionalul român a ajuns la patru meciuri consecutive cu gol marcat, atingând cota de 9 goluri reuşite în campionat, cu care se situează pe locul 4, primele trei locuri fiind ocupate de fotbalişti care au marcat, toţi trei, câte 11 goluri.

Slavia Praga deţine prima poziţie în clasament cu 61 de puncte, la 14 puncte de urmăritoarea Sparta Praga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici