Niklas Feierabend, jucătorul echipei Hannover '96, a murit într-un accident de maşină. Avea doar 19 ani

Jucătorul echipei Hannover '96, Niklas Feierabend, a murit, duminică, în urma unui accident de maşină în care şi-au mai pierdut viaţa şi doi prieteni ai jucătorului. În vârstă de 19 ani, Feierabend semnase în luna februarie un contract de jucător profesionist în Bundesliga.

1013 afișări
Imaginea articolului Niklas Feierabend, jucătorul echipei Hannover '96, a murit într-un accident de maşină. Avea doar 19 ani

Niklas Feierabend, jucătorul echipei Hannover '96, a murit într-un accident de maşină. Avea doar 19 ani

Jucătorul echipei Hannover '96, Niklas Feierabend, a murit duminică dimineaţa, împreună cu doi prieteni, ambii în vârstă de 18 ani, într-un accident de maşină, în care se mai aflau alte două persoane, care sunt în stare gravă. Automobilul în care se aflau cele cinci persoane s-a izbit de un copac.

În acest sezon, Niklas Feierabend a marcat 11 goluri în cele 23 de partide jucate pentru echipa de tineret a clubului.

Niklas Feierabend semanse în luna februarie un contract de profesionist, valabil până în 2018, cu echipa de seniori a clubului Hannover '96.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici