Ninu, Guda, Săceanu şi Stoica, daţi afară de la Gloria Buzău

Oficialii clubului Gloria Buzău au decis, luni, să renunţe la mai mulţi jucători împrumutaţi de la alte echipe, printre cei mai importanţi aflându-se Ducu Ninu, Stere Guda, Robert Săceanu şi Alexandru Stoica, fiul fostului antrenor Ştefan Stoica.

76 afișări
Imaginea articolului Ninu, Guda, Săceanu şi Stoica, daţi afară de la Gloria Buzău

Antrenorul portughez Alvaro Magalhaes (Imagine: Mediafax Foto)

Conducerea grupării buzoiene a motivat această decizie prin faptul că se doreşte un lot cu jucători proprii şi nu cu fotbalişti împrumutaţi de la alte formaţii. În această săptămână, este posibil să ajungă la Buzău zece jucători străini.

Mijlocaşul Robert Săceanu a declarat că nu ştie de ce a fost îndepărtat de la echipă: "Îmi pare rău că s-a ajuns aici, nu mă aşteptam. Nu ştiu cu ce sunt eu de vină, în condiţiile în care în ultimul meci am evoluat doar 15-20 de minute. Într-un fel e bine că ne-au anunţat acum şi avem două săptămâni să ne găsim echipe".

Gloria Buzău, care nu a acumulat niciun punct în patru etape, a schimbat antrenorul săptămâna trecută, aducându-l pe portughezul Alvaro Magalhaes în locul lui Ştefan Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici