Norvegia învinsă după 24 de ani, la startul rundei principale de la europeanul de handbal masculin

Portugalia a deschis runda principală al EHF EURO 2024 masculin, la Hamburg, cu o victorie muncită, cu 37:32, în faţa Norvegiei. După ce au început runda principală cu zero puncte în urma rezultatelor din grupele preliminare, o victorie era necesară pentru a păstra şanse de a ajunge la Köln.

356 afișări
Imaginea articolului Norvegia învinsă după 24 de ani, la startul rundei principale de la europeanul de handbal masculin

Norvegia învinsă după 24 de ani, la startul rundei principale de la europeanul de handbal masculin

Echipa lui Paulo Pereira a oferit una dintre cele mai bune prestaţii de până acum şi a reuşit să câştige împotriva Norvegiei pentru prima dată după 24 de ani, ultima dată fiind la EHF EURO 2000, jucat în Croaţia.

Norvegia vs Portugalia 32:37 (15:18)

Norvegia a transformat 60 la sută din aruncările sale în prima repriză, în timp ce Portugalia a avut 78 la sută, iar eficienţa aruncărilor celor două echipe a rămas la niveluri similare pe tot parcursul meciului.

Pedro Portela, a fost cel mai bun marcator al Portugaliei în acest meci, după ce a înscris de opt ori din opt încercări, fiind votat jucătorul meciului.

Sander Sagosen, Harald Reinkind şi Christian O'Sullivan l-au depăşit pe Bjarte Myrhol la numărul de meciuri jucate pentru Norvegia la EURO EHF masculin şi sunt acum cei mai selecţionaţi jucători norvegieni la EURO EHF, cu 38 de meciuri jucate fiecare.

Pentru a treia oară consecutiv la EHF EURO 2024, Norvegia a avut un final de meci palpitant şi din nou nu a reuşit să obţină o victorie. Antrenorul principal Jonas Wille va avea multe probleme de rezolvat înaintea duelului cu Olanda.

Tot miercuri se întâlnesc Danemarca cu Olanda şi Slovenia cu Suedia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici