Noul echipament al naţionalei pentru Euro 2008

Opt dintre jucătorii echipei naţionale a României au participat, luni, la Plaza România, la lansarea oficială a echipamentului cu care "tricolorii" vor evolua la Campionatul European din luna iunie, dar şi în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

130 afișări
Imaginea articolului Noul echipament al naţionalei pentru Euro 2008

Noul echipament al naţionalei pentru Euro 2008 (Imagine: Mediafax Foto)

Fotbaliştii prezenţi la lansare, Adrian Mutu, Răzvan Raţ, Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ, Nicolae Dică, Dorin Goian, Cosmin Contra şi Florentin Petre, au ajuns cu o întârziere de 45 de minute la evenimentul care era anunţat la ora 20.00 şi au stat printre suporteri timp de 50 de minute.

La lansare au mai fost prezenţi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, şi fostul tenisman Ilie Năstase, care are contract pe viaţă cu firma de echipament sportiv "adidas", care va fi sponsorul tehnic al reprezentativei României până în decembrie 2014.

"Tricolorii" au fost aşteptaţi de aproximativ de 300 de suporteri, iar fanii care şi-au cumpărat replici ale echipamentului au primit autografe pe tricouri de la fotbaliştii din reprezentativa României.

La locul evenimentului a fost postat un tricou cu o înălţime de 1,75 metri, pe care fanii naţionalei erau invitaţi să scrie mesaje de încurajare pentru "tricolori".

Culoarea predominantă a tricourilor este galbenul, cu inserţii roşii şi albastre pe lateral. Echipamentul beneficiază de tehnologia ClimaCool, care permite eliberarea căldurii şi a transpiraţiei, având o ţesătură tridimensională.

Replicile tricourilor vor costa 107 lei, iar tricourile originale 144 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici