”Noul Messi” scrie istorie. Luka Romero este cel mai tânăr debutant din La Liga la 15 ani şi 219 zile

  • Luka Romero, ”Messi din Mexic”, a debutat pentru Mallorca la 15 ani şi 219 zile
  • Este cel mai tânăr debutant din La Liga, precedentul record fiind din sezonul 1939/1940
619 afișări
Imaginea articolului ”Noul Messi” scrie istorie. Luka Romero este cel mai tânăr debutant din La Liga la 15 ani şi 219 zile

Noul Messi scrie istorie. Luka Romero este cel mai tânăr debutant din La Liga la 15 ani şi 219 zile

Luka Romero este supranumit ”Messi din Mexic” şi a debutat pentru cei de la Mallorca la 15 ani şi 219 zile în partida cu Real Madrid, câştigată de madrileni cu 2-0.

Romero a intrat pe teren în minutul 84, scriind astfel istorie.

Precedentul record îi aparţinea lui Sanson, fotbalistul celor de la Celta Vigo, în sezonul 1939/1940. "A fost un moment de neuitat. Mulţumesc întregului staff al echipei pentru că mi-a oferit această şansă. Este păcat că am pierdut, dar încă suntem încrezători", a scris Luka Romero, pe Twitter.

Luka Romero este născut în Mexic dintr-o familie de argentinieni, tatăl său fiind la rândul său fotbalist. Romero s-a mutat în Spania împreună cu familia sa iar cei de la Mallorca l-au remarcat imediat promovându-l în lotul primei echipe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici